Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009

Σοβαρός τραυματισμός του Σάκη Ρουβά λίγο πρίν τη Eurovision

Όλα ξεκίνησαν στη Μόσχα όπου βρίσκεται η Ελληνική αποστολή της Eurovision.Ο Σάκης σε μια στιγμή αδυναμίας έφαγε το νύχι του με αποτέλεσμα να ματώσει η παρανυχίδα. Ο πανικός που ακολούθησε την εξέλιξη αυτή δεν περιγράφεται. Νυχοκόπτες, μπεταντίν και δαχτυλήθρες έδιναν και έπαιρναν. Όλη έπεσαν με τα μούτρα πάνω από τον Σάκη ο οποίος ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ τραγουδούσε "τρύπησα το δάχτυλό μου" , ενώ οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν λέγοντάς του ότι δεν πειράζει, ότι θα μεγαλώσει και όλα θα πάνε καλά. Σε δηλώσεις τους οι αδερφές Μαγγίρα αργά το απόγευμα εμφανίστηκαν ξεβράκωτες και αισιόδοξες ότι όλα θα πάνε καλά.

Το θέμα πήρε πολιτικές προεκτάσεις με τον Αλέκο Αλαβάνο να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ολιγωρεί και ότι δεν νοιάζεται. Κάλεσε εκ νέου τον πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις σχετικά με το θέμα της κλινικής απ εξάρτισης για άτομα που τρώνε τα νύχια τους.

Ο κ. Παπανδρέου με τη σειρά του επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Καραμανλή λέγοντας: "Φτάνει πια!Η παρανυχίδα έχει φτάσει στο κόκκαλο."

Ακολούθησαν δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα που κάλεσε το λαό να αντισταθεί στην κακιά συνήθεια του καπιταλισμού και το ΛΑΟΣ που έκανε λόγο για "ξενόφερτες" συνήθειες προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας χαρακτήρισε "μικρότητες και αστειότητες" τα όσα ακούγονται περί παρανυχίδων υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα τον πρόσφατο νόμο του Υπουργού Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου για ένταξη του μαθήματος Δακτυλικής Αγωγής στα ιδιωτικά δημοτικά σχολεία.

BY PREZA TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: