Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Eurovision 2009 : Δευτερος ο Σάκης για τον τελικό


Στη πρώτη θέση η συμμετοχή της Νορβηγίας με το τραγούδι Fairytale του Alexander Rybak, δεύτερη θέση η Ελλάδα με το This Is Our Night του Σάκη Ρουβά, τρίτη η Τουρκία με το DumTek Tek της Hadise και τέταρτη η Βοσνία Ερζεγοβίνη με το τραγούδι Bistra Voda (Clear Water) της Regina .

Αυτές είναι η μέχρι σήμερα προβλέψεις των μεγαλύτερων πρακτορείων στοιχημάτων σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision 2009 στη Μόσχα.

Το τραγούδι Fairytale της Νορβηγίας δείχνει να έχει μεγάλη αποδοχή από τους funs της Eurovision και στην περίπτωση που λάβει την πρώτη θέση η Νορβηγία θα φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision, γεγονός που έχει να συμβεί από το 1995.

Το This our Night του Σάκη, έχει ένα ρυθμό (tempo) που αρέσει στους bookies, ενώ το R'n'B τραγούδι Χαντισέ που σημειωτέον έχει γεννηθεί στο Βέλγιο από Τούρκους γονείς ελπίζει στη νίκη ώστε να φέρει το διαγωνισμό για δεύτερη φορά στη γείτονα χώρα.

Η συμμετοχή της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, είναι ένα παραδοσιακό κομμάτι. Στην πέμπτη θέση τα μεγάλα γραφεία στοιχημάτων εμφανίζουν την Αγγλική συμμετοχή με το τραγούδι « Its My Time» από Jade ή την Ουκρανία με το «Be My Valentine» από Svetlana Loboda.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας με μεγάλη εμπειρία στα στοιχήματα ψυχαγωγικών διαγωνισμών που ότι η εταιρία του δέχεται στοιχήματα για τους τελευταίους 13 διαγωνισμούς της Eurovision, εκτιμά ότι οι κριτές δεν έχουν και μεγάλη μνήμη και οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται μετά το διάλειμμα και προς το τέλος του διαγωνισμού έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για την ελληνική συμμετοχή, εκτός του να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό στις 16-05-2009, να κληρωθεί για εμφάνιση στις τελευταίες θέσεις ή τουλάχιστο μετά τη 16η - 17η από τις 25 συμμετοχές του τελικού.

Υπενθυμίζουμε ότι, Ελλάδα και Κύπρος διαγωνίζονται στον δεύτερο ημιτελικό στις 14-05-2009 και η Κύπρος θα εμφανιστεί στην έβδομη θέση ανάμεσα στη Νορβηγία και τη μπαλάντας της Σλοβακίας. Ο Σάκης θα εμφανιστεί στην 13η θέση.

Δείτε μερικά βίντεο από την 2η πρόβα της Ελλάδας αλλά και άλλων χωρών

Eλλάδα


Ουκρανία


Αζερμπαιζάν


Τουρκία

Δεν υπάρχουν σχόλια: