Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ALL STAR GAME 2010 - Αυτό Είναι Το Μπάσκετ!


Με επιτυχία διεξήχθη χθες Κυριακή 15/3/10 το 18ο All Star Game ΟΠΑΠ με τους καλύτερους Έλληνες και Ξένους μπασκετμπολίστες , οι οποίοι αποζημίωσαν με την παρουσία τους τους 5.200 θεατές που παρεβρέθηκαν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στη Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο.
Σε ένα... χορταστικό παιχνίδι, το σκορ είχε πραγματικά την τελευταία σημασία και το θέαμα περίσσεψε,  αλλά για την ιστορία:
Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Έλληνες αναδείχτηκαν νικητές ενανίων των Ξένων με σκόρ 147-114, το οποίο είναι και το ποιό ηψηλό στην ιστορία του θεσμού.
Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης και της βραδιάς γενικότερα, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης.
  • Στον Διαγωνισμό Καρφωμάτων, ο περσινός φιναλίστ Λανς Χάρις αναδείχτηκε νικητής, καθώς στον τελικό συγκέντρωσε 90 βαθμούς. Δεύτερος έμεινε ο Γιάννης Ψαθάς του ΑΓΟ Ρεθύμνου με 44. Οι δυο τους απέκλεισαν στο πρώτο γύρο τον Τζος Τσίλντρες (49β.) και τον Μάρκους Χέισλιπ (45β.), αλλά και τους Ουόρεν Κάρτερ (38β.) και Τζαμόν Λούκας (38β.).Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα των Ελπίδων χθες, Γιάνκοβιτς, Μπόγρης, Παπανικολάου, Τσαϊρέλης και Γιανακίδης.
  • Στον Διαγωνισμό Τριπόντων, νικητής αναδείχθηκε ο Ντρου Νίκολας, ο οποίος συγκέντρωσε 13 βαθμούς στον τελικό, έναντι 8 του Μάικ Μπράμος. Στον πρώτο γύρο, ο Νίκολας είχε 18, ο Μπράμος 17 και ακολούθησαν: Κώστας Χαραλαμπίδης 15, Φώτης Βασιλόπουλος 15, Πρόδρομος Νικολαΐδης 13, Νίκος Κακλαμάνος 13, Κώστας Σλούκας 12, Δημήτρης Καραδολάμης 12.

 Εμείς φυσικά δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε μιας και πρώτη φορά γίνεται τόσο μεγάλη αθλητική εκδήλωση στην πόλη μας. Έχουμε ετοιμάσει λοιπόν μερικά αποσπάσματα απο το παιχνίδι για να δείτε περισσότερο την όλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, μιας και δεν τα δείχνει όλα η τηλεόραση.... :-)








Θα ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο μέσα στην εβδομάδα ελπίζω, τα οποία πρώτα όμως χρειάζονται κάποια επεξεργασία...xD

Δεν υπάρχουν σχόλια: