Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

"Έφυγε" ο βασιλιάς της Ποπ....

Σε ηλικία 50 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στις 25/6/2009 ο Michael Jackson, ο άνθρωπος που είχει πουλήσει πάνω από 750 εκατομμύρια άλμπουμ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Βασιλιάς της pop μεταφέρθηκε σήμερα στο νοσοκομείο μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε το νοσοκομείο του UCLA από το σπίτι του Jackson. Υπήρχαν φήμες για καρδιακή προσβολή και άσχημη εξέλιξη της κατάστασης του, μέχρι την μοιραία στιγμή. Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση του θανάτου αλλά όλα τα ΜΜΕ της Αμερικής αναφέρουν ότι ο MJ είναι νεκρός, λίγο πριν ξεκινήσει τις σχεδόν 50 sold out εμφανίσεις του ανά τον κόσμο. Η αιτία θανάτου φαίνεται να είναι καρδιακή προσβολή. Ο MJ έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το CNN.

Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια, το Liberian Girl ως φόρος τιμής στον καλλιτέχνημε την διπλή προσωπικότητα που επηρέασε και συνεχίζει να επηρεάζει τα μουσικά ακούσματα σύγχρονων ερμηνευτών. Ο king of pop κατά την Elizabeth Taylor με το Thriller, το album με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής αλλά και άνθρωπος με άσχημη παιδική ηλικία και συμβιβασμό $25 εκατομμυρίων σε μια από τις δίκες με κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων.

Αυτο το βίντεο δείχνει τη Διακομιδή του στο Νοσοκομείο



Και η ανακοίνωση του θανάτου του από το Sky News



R.I.P

Δεν υπάρχουν σχόλια: