Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Τα Νέα Office 2010



Καθώς τριγύριζα στο νετ και συγκεκριμένα στο youtube, έπεσα πάνω σε ένα τρέιλερ μιας ταινίας με όνομα "Microsoft Office 2010: The Movie Teaser". "Ωπ! τί σκαρφίστηκαν πάλι παιδιά που δεν έχουν δουλειά να κάνουν...", λεω εγω...Βλέποντας το βίντεο(Δείτε το πιο κάτω)
παρατήρησα ότι δεν φαινόταν και τόσο φέικ. Μπήκα λοιπόν στη Microsoft και τί βλέπω??Έβγαλαν και ιστοσελίδα τα τσιράκια του Μπιλάκο με θέμα "Microsoft Office 2010: The Movie"...έλεος!
Η ιστοσελίδα είναι αυτή http://www.office2010themovie.com/ και μπορείτε να μπείτε να δείτε με τα ματάκια σας.

Ψάχνοντας λοιπόν για περαιτέρω πληροφορίες βρήκα ότι η Mikrosoft θα διανέμει αντίγραφα της δοκιμαστικής έκδοσης σε beta-testers τον Ιούλιο του 2009.
Η δοκιμαστική έκδοση θα περιλαμβάνει το Word, Excel, Outlook και PowerPoint χωρίς να είναι ακόμα γνωστά έστω και κάποια απο τα νέα χαρακτηριστικά. Τα καλά νέα είναι πως η νέα σουίτα δεν θα έχει αυξημένες προδιαγραφές κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να τρέχει σε υπολογιστές με 500MHz επεξεργαστή, 256MB RAM ενώ θα καταλαμβάνει περίπου 2GB στο σκληρό δίσκο. Επιπλέον, θα εγκαθίσταται σε λειτουργικά συστήματα Windows XP, Vista και 7.

Να και κάποιες εικόνες που διέρευσαν


Και να το βίντεο- "τρέιλερ των Office 2010"

Δεν υπάρχουν σχόλια: