Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Localive Festival: 30hrs Music Project


Mια πρωτοποριακή φεστιβαλική εμπειρία θα κάνει την άφιξη της στο νησί της Κρήτης μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Το πολυαναμενόμενο LOCALIVE FESTIVAL "30 hours music project" έρχεται, από το εφημεριοδικό FREEVOX και τη "μουσικά" υπερδραστήρια LOCALIVE TEAM, να ενώσει - με πυρήνα την μουσική - όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του νησιού στο μεγαλύτερο ετήσιο μουσικό gathering της Κρήτης, εφάμιλλο επιτυχημένων φεστιβάλ του εξωτερικού. 


 Στις 30 & 31 Ιουλίου, περισσότεροι από 30 Djs & art performers θα μας παρασύρουν σε ένα 30ωρο μουσικό ταξίδι που θα διαρκέσει 2 μέρες, με 2 διαφορετικά stages, στην παραλία του Πλακιά Ρεθύμνου. Πρόκειται για ένα φεστιβαλικό οπτικοακουστικό θέαμα 30 ωρών, σε μια από τις πιο δημοφιλείς και εύκολα προσβάσιμες παραλίες της Νότιας Κρήτης, με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες σε μια μουσική παλέττα που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: από την Reggae, την Dub και τo Mainstream μέχρι την Progressive House, την Techno, την Soul, την electro pop… και γενικότερα, ότι πιο σύγχρονο αλλά και διαχρονικό από την ηλεκτρονική μουσική σκηνή, με αποκορύφωμα την "guest" εμφάνιση του DJ και Producer του John Digweed: Phil Thompson aka "Moonface". To ένα Stage θα αποτελείται από ένα μοναδικό ηχοσύστημα της I-Land Beat σχεδιασμένο ειδικά για την Reggae και την Dub σκηνή ενώ το δεύτερο Stage θα φιλοξενήσει την ηλεκτρονική σκηνή, live performances και Visual sets.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Το LOCALIVE FESTIVAL είναι κάτι παραπάνω από ένα μουσικό φεστιβάλ καθώς φιλοδοξεί να γίνει ένας τόπος συνάντησης και έκφρασης, για όποιον θέλει να συμμετέχει με τις δικές του δράσεις, κατόπιν έγκρισης και καθοδήγησης απο τους διοργανωτές. Aπο χορευτές, art performers ή άλλου είδους καλλιτέχνες μέχρι τους λάτρεις της capoeira, του camping, της αναρρίχισης βράχου ή του surfing… όλοι μπορούν να βρουν την θέση τους σε μια εμπειρία που εμπλουτίζεται δημιουργικα από το ίδιο το κοινό. Eπίσης, για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση του κοινού έχει προβλεφθεί χώρος κατασκήνωσης για όποιον επισκέπτη επιθυμεί να διανυκτερεύσει στο φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 11πμ το μεσημέρι του Σαββατου, 30 Ιουλίου, και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 31 Ιουλίου, στις 12μμ. Στο μεταξύ θα διεξαχθούν 3 pre - show parties στο Ρέθυμνο (Ναυπηγείο – 23/7), τα Χανιά (Big apple – 23/7) και το Ηράκλειο (la Brasserie – 22/7), κατά τη διάρκεια των οποίων ο κόσμος θα μπορεί να έχει μια πρώτη επαφή με κάποιους από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ.

DJ's - Producers Line Up
--------------------------​------
1) Phil Thompson aka "Moonface" (UK) Bedrock, Endemic Records
2) Dj Miron (Χανιά)
3) Miller (Χανιά) BizNiz DJ Project
4) Elias Argiropoulos (Αθήνα) Avatone Recordings
5) Dj Andy (Ρέθυμνο)
6) Emm Annouel (Ρέθυμνο)
7) eXponent (Ρέθυμνο)
8) Maximal (Ρέθυμνο)
9) Mr RouSsos (Ηράκλειο)
10) GiAnd - (Ηράκλειο)
11) MetronomeS (Κρήτη ~ Αθήνα) Deepsessions Recordings Santos Recordings
12) Dj Saint ( Χανιά) Thyself Recordings
13) Nikolas Gale with Rena Rasouli Live (Αθήνα) Major Music, Midi Mood Records, Push On Music
14) Pj Tommie (Ηράκλειο) EQ Nation Rec
15) Dj Vask (Αθήνα ~ Ηράκλειο) Mουσικό Καννάλι 105,1
16) Nicolas Panderis (Munich - Ηράκλειο)
17) Dj Bello (Ηράκλειο)
18) Nikistratos Vitta (Ρέθυμνο)
19) THE BOTS (Ηράκλειο)
20) George Leary (Ηράκλειο)
21) I-LAND BEAT SOUND SYSTEM (Ρέθυμνο)
22) Dj Kel (Athens) Santos Recordings
23) Maria Politi (Ηράκλειο) Mουσικό Καννάλι 105,1
24) Yan Junior (Αθήνα)
25) Manolis Troulinos (Ρέθυμνο)
26) Thomas K (Ηράκλειο)
27) Dj Jem (UK - Crete)
28) Dj Yianni (Ρέθυμνο)
29) VJ PROGRA (Ρέθυμνο)
30) Dj Anima (Πάτρα) ΜAG EVENTS
31) Steve Sai (Αθήνα)
32) NoeticNega (Αθήνα)
33) Minion (Ρέθυμνο)
----
www.freevox.gr/localive-festival
www.facebook.com/home.php?sk=group_112666998824006
www.facebook.com/event.php?eid=220182441340097
LOCALIVE FESTIVAL: 30hours music project
Mια ευρωπαικών προδιαγραφών φεστιβαλική εμπειρία στην Νότια Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: