Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Επιστροφή Στη Δράση


Όπως θα έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι, η χρονιά αυτή δεν υπήρξε παραγωγική για εμάς μέχρι στιγμής. Έπεσε λιτότητα και στις αναρτήσεις του μπλογκ(ο θεός να το κάνει) και γνωρίζουμε πολύ καλά πως σας λείψαμε όσο δεν πάει. Λαμβάνουμε καθημερινά ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μηνύματα από απεγνωσμένους αναγνώστες που διψούν για νέες αναρτήσεις και παρακαλούν για μια νέα είδηση, ένα αφιέρωμα ή οποιοδήποτε σημείο ζωής. Ο λόγος της απουσίας μας είναι τόσο απόρρητος, που και μόνο στη σκέψη να διατυπωθεί αναβοσβήνουν τα φώτα, γαβγίζουν τα σκυλιά,τα περιστέρια κουτουλάνε στα τζάμια, τελειώνει το χαρτί υγείας και ξεφουσκώνουν τα λάστιχα του ποδηλάτου.
 Ζητούμε, λοιπον, ταπεινά συγγνώμη για την αναστάτωση και λυπούμαστε ιδιαίτερα για τα έξοδα νοσοκομείων που επιβάρυναν τους συγγενείς των αναγνωστών μας, που υπέστησαν στέρηση από νέες μας αναρτήσεις.
Η ώρα έφτασε. Μαζέψτε τα ρούχα απ'την ξαπλώστρα, βάλτε τα παιδιά για ύπνο, κάντε μπάνιο τη γάτα και καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη σας γιατι.... το KILL THE RAT επιστρέφει! (ελπιζουμε)




Δεν υπάρχουν σχόλια: