Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

"Έφυγε" ο βασιλιάς της Ποπ....

Σε ηλικία 50 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στις 25/6/2009 ο Michael Jackson, ο άνθρωπος που είχει πουλήσει πάνω από 750 εκατομμύρια άλμπουμ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Βασιλιάς της pop μεταφέρθηκε σήμερα στο νοσοκομείο μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε το νοσοκομείο του UCLA από το σπίτι του Jackson. Υπήρχαν φήμες για καρδιακή προσβολή και άσχημη εξέλιξη της κατάστασης του, μέχρι την μοιραία στιγμή. Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση του θανάτου αλλά όλα τα ΜΜΕ της Αμερικής αναφέρουν ότι ο MJ είναι νεκρός, λίγο πριν ξεκινήσει τις σχεδόν 50 sold out εμφανίσεις του ανά τον κόσμο. Η αιτία θανάτου φαίνεται να είναι καρδιακή προσβολή. Ο MJ έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το CNN.

Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια, το Liberian Girl ως φόρος τιμής στον καλλιτέχνημε την διπλή προσωπικότητα που επηρέασε και συνεχίζει να επηρεάζει τα μουσικά ακούσματα σύγχρονων ερμηνευτών. Ο king of pop κατά την Elizabeth Taylor με το Thriller, το album με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής αλλά και άνθρωπος με άσχημη παιδική ηλικία και συμβιβασμό $25 εκατομμυρίων σε μια από τις δίκες με κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων.

Αυτο το βίντεο δείχνει τη Διακομιδή του στο Νοσοκομείο



Και η ανακοίνωση του θανάτου του από το Sky News



R.I.P

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Τα Νέα Office 2010



Καθώς τριγύριζα στο νετ και συγκεκριμένα στο youtube, έπεσα πάνω σε ένα τρέιλερ μιας ταινίας με όνομα "Microsoft Office 2010: The Movie Teaser". "Ωπ! τί σκαρφίστηκαν πάλι παιδιά που δεν έχουν δουλειά να κάνουν...", λεω εγω...Βλέποντας το βίντεο(Δείτε το πιο κάτω)
παρατήρησα ότι δεν φαινόταν και τόσο φέικ. Μπήκα λοιπόν στη Microsoft και τί βλέπω??Έβγαλαν και ιστοσελίδα τα τσιράκια του Μπιλάκο με θέμα "Microsoft Office 2010: The Movie"...έλεος!
Η ιστοσελίδα είναι αυτή http://www.office2010themovie.com/ και μπορείτε να μπείτε να δείτε με τα ματάκια σας.

Ψάχνοντας λοιπόν για περαιτέρω πληροφορίες βρήκα ότι η Mikrosoft θα διανέμει αντίγραφα της δοκιμαστικής έκδοσης σε beta-testers τον Ιούλιο του 2009.
Η δοκιμαστική έκδοση θα περιλαμβάνει το Word, Excel, Outlook και PowerPoint χωρίς να είναι ακόμα γνωστά έστω και κάποια απο τα νέα χαρακτηριστικά. Τα καλά νέα είναι πως η νέα σουίτα δεν θα έχει αυξημένες προδιαγραφές κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να τρέχει σε υπολογιστές με 500MHz επεξεργαστή, 256MB RAM ενώ θα καταλαμβάνει περίπου 2GB στο σκληρό δίσκο. Επιπλέον, θα εγκαθίσταται σε λειτουργικά συστήματα Windows XP, Vista και 7.

Να και κάποιες εικόνες που διέρευσαν


Και να το βίντεο- "τρέιλερ των Office 2010"

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Έρχεται το νέο iPhone

Αυτή φαίνεται πως θα είναι η νέα έκδοση του iphone και πιστεύω οτι απέχει πολύ απ'το προηγούμενο μοντέλο.
Το νέο iphone σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα διαθέτει εσωτερική μνήμη 32gb (θα κυκλοφορεί σε 4 εκδόσεις 4-8-16-32gb), camera 3.2 megapixel -εκτός από την έκδοση με τα 4gb που θα έχει 2megapixel camera-, gps, μεγαλύτερη οθόνη τύπου oled και το κουμπάκι θα είναι τετράγωνο ενώ το πάχος του θα είναι σχεδόν το μισό.

Το καλύτερο σας το αφήνουμε για το τέλος. Φαίνεται λοιπόν ότι η ημερομηνία διάθεσης του νέου iPhone "κλείδωσε" για τις 17 Ιουλίου.

Όπως μπορείτε να δείτε τις περισσότερες από τις φήμες τις έχουμε ήδη ακούσει, οπότε κρατήστε και μία μικρή επιφύλαξη καθώς πέρα από την ημερομηνία διάθεσης του νέου iPhone, για την οποία ακούμε τόσα τις τελευταίες ημέρες, όλα τα υπόλοιπα υπάρχει μία πιθανότητα να είναι απλώς μία συλλογή φημών.