Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Πανό οπαδών της Ραπίντ για τον Αλέξη!




Ιδιαίτερα ενημερωμένοι για τα δρώμενα στην Ελλάδα και τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις με αποκορύφωμα τον άδικο θάνατο του 15χρονου μαθητή είναι οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης "Tornados".




Οι Ultras του ιστορικού συλλόγου, οι οποίοι έχουν αδελφοποιηθεί με τη "Θύρα 13" του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετά χρόνια εκφράζουν σε κάθε περίσταση με πανό, συνθήματα και εκδηλώσεις την στήριξη αλλά και την αλληλεγγύη στους "πράσινους" και όχι μόνο...

Οι υποστηρικτές των "Grün-Weißen" γα ακόμη μία φορά αιφνιδίασαν αναρτώντας κατά την διάρκεια της προχθεσινής αναμέτρησης πρωταθλήματος κόντρα στη Λασκ Λιντς (1-1) πανό τόσο στα ελληνικά, όσο και στην αγγλική γλώσσα όπου ζητούν "δικαιοσύνη για τον Αλέξη".

Παράλληλα συγκίνηση προκαλεί το σύνθημα "Ο Αλέξης ζει" την ίδια στιγμή που δεν παραλείπουν να καταφερθούν κατά της αστυνομίας με σκαιότατες φράσεις!

Δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία οι ευαισθητοποιημένοι Αυστριακοί παίρνουν θέση για ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα.

Την περυσινή σεζόν έφτασαν στο σημείο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Άλταχ (3-0) να υψώσουν πανό με το οποίο εναντιώνονταν στον Γιάννη Βαρδινογιάννη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: