Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Γιούρι Γκέλερ

diadoxosgeller

Από το Σάββατο το βράδυ τα παράπονα προς τον ΑΝΤ1 και τον Γιούρι Γκέλερ πέφτουν βροχή. Δεχόμαστε συνεχώς τηλεφωνήματα (ε..ενταξει…e-mail..) αγανακτησμένων τηλεθεατών που ζητούν μια συγγνώμη από τον ΑΝΤ1.Σας παραθέτουμε μερικά, θα ακολουθήσουν κι άλλα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------

"Προσωπικά θα κινηθώ νομικά εναντίον του κυρίου Γκέλερ και του Αντέννα καθώς το πείραμα του Γιούρι ήταν η αιτία να βρει μαρτυρικό θάνατο το καναρίνι μου.
Στη θήκη της τροφής του κλουβιού είχα τοποθετημένους σπόρους καναβουριού οι οποίοι φύτρωσαν...
βίαια και απροειδοποίητα με αποτέλεσμα το θάνατο του πουλιού.Επιπλέον πρέπει τώρα να βρω ένα τρόπο να ξεφορτωθώ τα φυτά που βλάστησαν χωρίς να με πιάσει η αστυνομία.
Έλεος απλά..."

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ....ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ "ΦΥΤΡΩΣΕ" ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ....ΒΟΗΘΕΙΑ...
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ................URI ΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙΣ.........

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Διάβασα ότι κάποιος έχασε το καναρίνι του από το σπόρο που φύτρωσε λόγω Geller.Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σ΄αυτό που έπαθα εγώ. Εκεί που έτρωγα φακές, μόλις ο Geller έκανε τα μαγικά του, φύτρωσαν όλες οι φακές από το πιάτο μου τόσο απότομα, που...
με τραυμάτισαν στο πρόσωπό μου, τόσο πολύ που πήγα στο νοσοκομείο για πλαστική προσώπου. Και προφανώς θα κινηθώ ...νομικά."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Ο Γκέλερ έκανε όλες τις γλάστρες της μάνας μου να μαραθούν επίσης φύτρωσαν βρύα και λειχήνες στο ταβάνι του σπιτιού μου. Απαιτώ να σταματήσει αυτή η εκπομπή και να αποζημιωθώ άμεσα από τον ANT1 προτού γυρίσει η μάνα μου στο σπίτι."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση είναι σοβαρή…Ώς πότε πια θα βγαίνει ο κάθε διάδοχος του κάθε “Γκέλερ” και θα αναστατώνει τις ζωές μας!!!Έλεος πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!